AKTIVITETER MED AMRIS

Jakt, rallylydnad eller utställning. Amrisen är med på allt!

AGILITY

AKTIVITETEN FÖR DIG SOM GILLAR FART OCH FLÄKT

Här ska du lotsa din hund genom en hinderbana på snabbast möjliga tid. Banan består av olika hinder där hunden ska hoppa över, balansera på, eller springa igenom så som tunnlar eller slalom.

JAKT

SPECIALISTEN PÅ MORKULLEJAKT

Den amerikanska cocker spanieln är i grunden framtagen för jakt och räknas till de stötande hundarna. Fågel- eller småviltsjakt lämpar sig bra för denna ras.

VILTSPÅR

EN ROLIG AKTIVITET FÖR BÅDE DIG OCH DIN HUND

Viltspår är där ett spår läggs ut av föraren och hunden ska följa vittringen av spåret. Doften som används är vanligtvis blod eller blodpulver blandat med vatten, som skvätts ut droppvis samtidigt som en skank från ex. ett klövdjur släpas på marken.

RALLYLYDNAD

PLANERAD ONLINE-TÄVLING

Tävlingen kommer att rikta sig till dig som aldrig har sysslat med rallylydnad förut, eller till dig som är expert! Alla är välkomna att anmäla sig till tävlingen. Du behöver inte vara medlem i föreningen. Mer information kommer snart!

Lydnad

EN AKTIVITET DÄR SAMARBETE STÅR I FOKUS

Under begreppet lydnad finns både den vardagliga lydnaden, där hunden får lära sig att fungera väl i vardagliga situationer. Men du kan också tävla i lydnad! Här krävs ett bra samarbete mellan dig och hunden.

utställning

PLANERAD ONLINE-TÄVLING

Vill du prova på hur det går till på en utställning? Anmäl dig till vår online-utställning som vi planerar att hålla inom en snar framtid! Mer information kommer snart.

nose work

EN AKTIVITET SOM PASSAR DE FLESTA

Nose work är en hundsport där hunden får använda sitt luktsinne för att i olika miljöer söka efter dofter. Det ger hunden både mental och fysisk stimulans och är en rolig aktivering för både hund och förare. Nose work går enkelt att anpassa utifrån erfarenhet, resurser och kunskap. Därför passar den dem allra flesta hundar och ägare, oavsett ras, ålder, kunskap och tid.

missa inte allt roligt!

bli medlem

Välkommen till klubben!